申請討論區帳戶
樓主: ericng

HKAS水口觀測站 - all sky cam image

原帖由 Gem 於 2008-11-25 23:34 發表

Betty , 我地果 d 係臭名, 點可以同嘉賓相提並論呀... 你唔好起度亂講啦, 咁會嚇親其他會員...

唔好講笑啦, 喺隔離貼, 已有人問起妳地黎唔黎觀星營. 睇下妳地受歡迎程度...唔洗我多講喇...

相信大家都好期待妳地既出現, 唔會嚇親既...妳地一開聲參加觀星營, 一定會掀起報名潮...對學會既貢獻相信唔少...
原帖由 Bug 於 2008-11-26 09:54 發表
你地既大名係人都知架啦。蒙姐仲剛剛成為吹水學Master添呀,真係恭喜哂呀!!
Betty姐,想唔想睇吓蒙姐既「畢業相」呀?

無錯, 佢地既大名唔細架.

蒙姐, 恭喜妳畢業呀!

阿 Bug, 你夠膽 post 相喺度... 我當然想睇啦! 點俾我呀?

我驚貼蒙姐既「畢業相」出來,就算見得個背脊都會引起哄動,搞到forum大擠塞就唔好啦!下次見到靜靜雞俾你睇吓啦
好呀! 好呀!
Betty姐唔去今次camp呀? 咁我咪又要代替你負起現場報導呢個重任?
呢排咁好天,你有冇時間入水口呀? Betty姐肯俾面大駕光臨的話,隨時call我啦,隨傳隨到呀
我收到"紅色炸彈", 果晚唔到唔得! 如果今次個 camp 唔洗坐船, 我又會黎 camp 玩兩三個鐘. 由於今次果度當日得一班船, 唔黎喇, 你地玩得開心d 啦! 無錯, 由你阿 Bug 負責報導花絮, 試下發掘"新星"(蒙姐二號), 你知啦, 好多"新星"係唔覺意發現的, 不論天上地下, 你慢慢探索下, 一定有"星"俾你搵到! 當年蒙姐就係咁唔覺意發現的.

記得影多d 相俾大家睇.

紅炸彈...咁冇計啦
我會努力架啦~~不過大家睇慣咗betty姐既精彩報道,我感到好大壓力呀