申請討論區帳戶
樓主: ericng

HKAS水口觀測站 - all sky cam image

嘩...犀利! 觀察站愈來愈精彩!
啲雲好似蜜蜂竇咁
原帖由 Betty 於 2008-11-23 00:14 發表
嘩...犀利! 觀察站愈來愈精彩!

係呀,好多人為觀測站做左好多預備工作架LA
全面啟用時你多D參加啦
各位工作人員, 辛苦了!
原帖由 newcanon 於 2008-11-23 00:57 發表

係呀,好多人為觀測站做左好多預備工作架LA
全面啟用時你多D參加啦

好, 一定會黎睇架喇, 真慚愧, 我又係只係去食, 玩, 瞓... 沒有出過勞力幫忙...

各位工作人員辛苦了...謝謝大家! 我會繼續幫手...食同玩架喇...
整嘢既時候我成日都記唔起應該影多啲相做紀錄、花絮...
我成日諗...Betty姐响度就好啦 Betty姐,幾時入來行吓呀
原帖由 Bug 於 2008-11-23 04:52 發表
整嘢既時候我成日都記唔起應該影多啲相做紀錄、花絮...
我成日諗...Betty姐响度就好啦 Betty姐,幾時入來行吓呀

hahah. 太埋頭集中做野, 真係唔記得影相做記錄, 一定要做好些,Bug 少, 上次條USB轉Parallel port真的有問題, 我已換了, 下個星期可以試清楚台G11 的auto guide!!!

Cheers,

Eric
入去前可以睇下preview先!!
唔驚食白果!! 正喎!!
原帖由 Betty 於 2008-11-23 02:19 發表

好, 一定會黎睇架喇, 真慚愧, 我又係只係去食, 玩, 瞓... 沒有出過勞力幫忙...

各位工作人員辛苦了...謝謝大家! 我會繼續幫手...食同玩架喇...

Haha.... Betty,

除左幫手影相, as a user who pays locker rent, 你仲要在指紋鎖上印指模.

P.S. 記得E貓活動相比Canon 出會訊!!!!!!!!!!

哈哈! 你地唔係講笑呀? 竟然一張制作過程既相都無? 唔信噃! d 相會好珍貴架...

咁洗唔洗我學阿 Canon 咁開番個叫"打人寫實攝影訓練班"? 唔單只文法重要, 相片點紀錄同埋點拍同樣重要!   或者我可能會邀請大名鼎鼎既蒙姐同白面人作親身示範教大家點影高難度既寫實相...