申請討論區帳戶
樓主: ianchung

Canon 7D???

7D 如果出, 會唔會冇貨..., 好期待呀
又期待? billy你真係開始身痕啦....不過,如果7D真係咁抵,我都可能入多部返黎玩下....不過,又要過多一兩支canon lenses旁身。
原帖由 mike_leung 於 2008-1-8 16:50 發表
又期待? billy你真係開始身痕啦....不過,如果7D真係咁抵,我都可能入多部返黎玩下....不過,又要過多一兩支canon lenses旁身。

哈哈, 你比我更加身痕喎....
唔痕...點會痕呀? 你唔記得左我已經買左支「超特效止痕膏」咩??
我想,暫時都冇一支止痕膏可以取代佢既地位!
原帖由 mike_leung 於 2008-1-9 19:20 發表
唔痕...點會痕呀? 你唔記得左我已經買左支「超特效止痕膏」咩??
我想,暫時都冇一支止痕膏可以取代佢既地位!

你支「超特效止痕膏」真係既止痕既....
若真的出7d,我第一時間去買。
不過,我覺得不會短時間內以低價出7d吧,因為剛出40d不久,若7d真的只要12k的話,不就是自己人打自己人?
原帖由 走得慢 於 2008-1-15 22:00 發表
若真的出7d,我第一時間去買。
不過,我覺得不會短時間內以低價出7d吧,因為剛出40d不久,若7d真的只要12k的話,不就是自己人打自己人?

作為canon的支持者,我地要多謝nikon 的d300 同d3啦
原帖由 ianchung 於 2008-1-16 00:52 發表

作為canon的支持者,我地要多謝nikon 的d300 同d3啦

我都覺得 Nikon 迫到 Canon 要這樣做.....
原帖由 billycheung 於 2008-1-16 08:51 發表

我都覺得 Nikon 迫到 Canon 要這樣做.....

我個在canon中工作的朋友有消息,
應該會在復活節開售