申請討論區帳戶
查看: 17784|回復: 12

精彩絕倫的會訊

一直不在香港, 昨晚才第一次見到上期會訊, 拿在手上, 也不怕被人說「賣花讚花香」, 簡直覺得像件藝術品. 這應該是HKAS 的驕傲.

Ricky, Hilda 和各工作人員, 向你們致敬.

Bill

Yes! Excellent one ~~

A great pleasure to be the member and receive such nice copy of newsletter~

Cheers,

Eric
慘了,被你們公開咁讚法,今晚實開心到睡唔著。

Hee! Hee!  你們供相寫稿的人才是會訊的主角,各位繼續供多些供及比多些親相啦!

Best regards,

Hilda
原帖由 hildawfsung 於 2008-1-31 22:56 發表
慘了,被你們公開咁讚法,今晚實開心到睡唔著。

Hee! Hee!  你們供相寫稿的人才是會訊的主角,各位繼續供多些供及比多些親相啦!

Hilda ...

Hilda 姐, 妳今晚唔洗瞓喇! 好好享受開心既感覺啦!

無左妳既主動出擊叫人供相供稿, 會訊點會多姿多采呢?

最近的會訊制作很好, 大家繼續努力! 各位辛苦了!
原帖由 Betty 於 2008-1-31 23:18 發表

Hilda 姐, 妳今晚唔洗瞓喇! 好好享受開心既感覺啦!

無左妳既主動出擊叫人供相供稿, 會訊點會多姿多采呢?

最近的會訊制作很好, 大家繼續努力! 各位辛苦了! ...

唔制呀! 訓唔著,個樣就會很易殘啦!買多幾支 SK 2 都補唔番了 。
真的很好,繼續努力!!
原帖由 hildawfsung 於 2008-1-31 23:32 發表

唔制呀! 訓唔著,個樣就會很易殘啦!買多幾支 SK 2 都補唔番了 。

買啦! 買啦! 最好唔洗瞓, 繼續四圍叫人供相啦! 快些做好黎緊既會訊! 妳 d "追魂電郵" 真係攞命!
好恨睇呀
但仲未收到
原帖由 扒飯撈麵 於 2008-2-1 02:16 發表
好恨睇呀
但仲未收到

Hi 扒飯撈麵,

你說仲未到, 是不是說第一期(即是阿 Bill post 出來封面那一期)?第一期電子會訊及郵寄已寄發出去, 今屆第二期尚在進行中。若你收不到第一期, 可否send 個私人短訊連郵寄地址給我嗎?最好連聯絡電話。Thanks a lot!

我的電郵地為:

[email protected]

Hilda
原帖由 Betty 於 2008-1-31 23:58 發表

買啦! 買啦! 最好唔洗瞓, 繼續四圍叫人供相啦! 快些做好黎緊既會訊! 妳 d "追魂電郵" 真係攞命!

哈!哈!哈!悉得我的人真是唔好彩,幾乎次次找他們都是有野要他們做,追魂電郵密密來。