申請討論區帳戶
樓主: lkmeva

埃及--我來了

雖然未出發先勞氣了一番 ,但埃及團仍可在12月2日出發,要12月11日才回來啦。 回來後再將此行的相片與大家分享。
原帖由 lkmeva 於 2007-11-26 22:50 發表
雖然未出發先勞氣了一番 ,但埃及團仍可在12月2日出發,要12月11日才回來啦。 回來後再將此行的相片與大家分享。

交了尾數,團費:$8990 + TAX:$1628 + 參觀ABU SIMBEL神廟:$1131,未出發每人先洗HK$11749。
二三知己一起去旅行,確實好玩好開心

到埃及前先在杜拜停留等轉機。順道看看帆船酒店,她確實有氣勢,可惜只可遠觀
SK開心到即席表現真功夫,反地心吸力(雙腳真的離地  )
Egypt is a great place to visit for couples!
昨晚係東平洲睇左家明既私人講座---Egypt tour,雖然我冇錢去,但都完全感受到家明哥佢地既開心!!我亦從中感受到快樂!有時,要獲得快樂,其實都唔係好難既姐!!
原帖由 fatpang 於 2008-1-13 23:43 發表
昨晚係東平洲睇左家明既私人講座---Egypt tour,雖然我冇錢去,但都完全感受到家明哥佢地既開心!!我亦從中感受到快樂!有時,要獲得快樂,其實都唔係好難既姐!! ...

依...在觀星營內家明哥講 take.... miss 左啦....