申請討論區帳戶
樓主: moomi

三月觀星營《親子觀星樂》已完結, 看相片請到活動版

哈哈, 唔該晒KST
MIKI, CAMP見啦
好~~~
到時

三月觀星營名單

附上三月觀星營名單,請大家準時3點正大埔墟火車站見!

張國輝  張志偉  Cheung Wing Ki  Cheung Shun Lam
馮日權  吳瑞盈  Ng Ho Ting  Lee Mei Ha
Ng Kon Cheung   張振強  Janet  朱永鴻  譚靜賢
林中適  鍾承康  司徒冠銓 張永強 易蔚倫
周迅翔  梁志明 梁守正 鄧儀貞 翟志駒 鍾志民
陳汝華 溫華醇 鄧連鳳 劉沛珊 馮可欣 陳玉玲 
李景榮 劉佳能 范美鳳 劉樂天 劉佳才 劉曉東
香玲瓏 孫蔓薇 香悅真 宋維芳 唐國華 楊四妹
彭國榮 馮潔儀 何 湛 江少鳴 香群芳 江志道
江思陶 立石美樹 蘇建華 溫兆溄 林柏安 張偉華

如有疑問請電82062604與Pauline聯絡,謝謝!

交通指引

明天3pm大隊在大埔火車站集合, 然後一起從大埔墟火車站乘坐64K巴士去元朗方向,途經凌雲寺下車,然後步行上山約十五分鐘到達研究所。

以下link有地圖, 大隊應該約4pm到.

地址: 香港新界元朗石崗林錦公路香港大學嘉道理農業研究所  
電話: 2488 5000

http://www.hku.hk/karc/tc/transportation_tc.htm
大埔火車站or大埔墟火車站?
大埔火車站where?

回復 15# 的帖子

應該是大埔墟火車站集合
聽講話有人造星空睇?
星象館乎?
邊位的呢
係呀, 要鳴謝 保良局梁周順琴小學下午校 借出流動天象廳
我都出一d相....果晚身體好差,返到屋企都十一點幾...第二日又要企足全日...攪到今日仲病埋,發燒...