申請討論區帳戶
樓主: Betty

2008年11月西貢白普理觀星營 - 花絮

食過飯後, 各人自由活動, 其間發生了一件事...

當我回女仔房間拿東西, 忽然發現有一班我地唔識既男仔在我地既房...佢地話我地入錯房! 唔係麻...我好清楚記得我地獲分配既房係營房既第一間! 點會入錯? 然後有同好話俾我知我地要收拾行裝去第二間房...未清楚了解下, 唯有跟住同好拿著背包去第二間房... 入到第二間叫"家庭營4A", 才知道是什麼事! 第一間果間叫"團體營4A"...之後我睇返營刊, 發現我地係睇錯字, 入錯房, 擺左烏龍!

但係...果營刊寫住"家庭營1A"...???

唉...去咁多次 camp, 我次次都有先睇營刊, 睇下我被分配邊間房才去房間, ! 今次真係大意, 掛住影相, 無睇 "團體""家庭"依d 字, 就跟住同好入左第一間營房! 我心諗大家咁熟, 咪跟住佢地入囖...點知入錯房! 唉...

下次會小心睇字!
原帖由 Bug 於 2008-11-28 00:55 發表
有位阿姐拎住「水壼」滿場跑,問大家駛唔駛添水,真係服侍周到

哈哈!

喂, 咁快貼依 d 相? 都未講到依度!
原帖由 Betty 於 2008-11-28 01:24 發表
食過飯後, 各人自由活動, 其間發生了一件事...

當我回女仔房間拿東西, 忽然發現有一班我地唔識既男仔在我地既房...佢地話我地入錯房! 唔係麻...我好清楚記得我地獲分配既房係營房既第一間! 點會入錯? 然後有同好話 ...

我都中咗招 仲要食飯時間俾人大嗌問我啲放錯房的行李係邊個的,搞到人人知我入錯房,好瘀
我次次都睏團體營,估唔到今次咁好,有靚靚既家庭營睏囉,習慣下便入錯房
原帖由 Betty 於 2008-11-28 01:26 發表

哈哈!

喂, 咁快貼依 d 相? 都未講到依度!

要逼你加快節奏嘛
Betty姐開夜車趕進度貼相,好勤力呀