申請討論區帳戶
查看: 3382|回復: 6

新 春 團 拜 ~~ 2008年2月9日(年初三)

每年的農曆年初三,辦事處都會舉辦新春團拜活動,大家可以傾吓講吓玩吓笑吓飲吓食吓,男女老少新舊會員都歡迎o架!希望各位多多捧場。

日    期:        2008年2月9日(農曆年初三)
時    間:        下午2時至5時
地    點:        HKAS辦事處

(牛頭角創業街36號華基中心610室,近牛頭角地鐵站)
費    用:        全 免
報    名:        在這裡回覆,或pm給moomi,或電郵至
[email protected]
備    忘:        已報名的會員請準時及自行到達辦事處,如需協助帶路,請在報名時說明

只限會員參加? 咁又係, 派利是俾識既人麻, 所以個聚會唔公開, 否則會超出預算, 係唔係呀, Moomi 姐? 哈哈!
Hi Betty, 我們團拜一向不公開派利是, 我們私底下解決啦   哈哈, 不如你早d嚟幫手佈置啦.  

只限會員及親友是因為辦事處場地有限, 而且我們習慣大吃大喝, 要預budget及食物.

還有個重要原因

如果甚麼活動非會員都參加得,咁,重入會黎做乜野呢?
攪多D精彩的.會員才可參加的活動,就可以吸收其他同好參加入會.
攪多D會員獨享的福利也有異曲同工的效果.

哈哈哈!

唔錯喎! 如果到時有空, 會拜訪拜訪的!
去啦,Betty姐。開心果唔去,個聚會會小好多開心野架!!
啊...彭 Sir! 有空當然會去啦, 有錢收喎!!! 哈哈哈!