申請討論區帳戶
樓主: moomi

天文書籍義賣籌款, 捐助四川地震災民

原帖由 oldfield 於 2008/5/16 13:07 發表
支持!

我要:

*《夜光旋轉星圖》-- 會員優惠價每本$13, 非會員原價$19                        
*《哈勃十七年探索之旅》-- 會員優惠價每本$160 , 非會員原價$198                        

謝謝! ...

Oldfield, 多謝支持,共$173.
請入錢後傳回收據,再聯絡你有關交收方法.
原帖由 moomi 於 2008-5-16 13:10 發表

Oldfield, 多謝支持,共$173.
請入錢後傳回收據,再聯絡你有關交收方法.

依家即刻去過數

今朝 online 捐錢方便 D, 但經學會又係另一重意義!
請代訂T恤L碼兩件,並附上520元之入數紙,
有勞核對,謝謝o
原帖由 tang 於 2008/5/16 22:41 發表
請代訂T恤L碼兩件,並附上520元之入數紙,
有勞核對,謝謝o

已記錄, 多謝支持
我訂 1 Set ($100),但我會寄張$500支票過來,扣除應交款項後,其餘當作捐款,無問題嘛?
sorry, message deleted

原帖由 TC_owl 於 2008/5/19 16:37 發表
我訂 1 Set ($100),但我會寄張$500支票過來,扣除應交款項後,其餘當作捐款,無問題嘛?

多謝翔哥.
moomi,
收到廖慶齊先生捐款500元o
原來廖生也有留意我們的活動, 實在太好了.

今天亦收到一間學校訂了一批星圖及日食T-SHIRT, 實在很感動.
此次活動共籌得款項$13553元,已轉交紅十字會。

已訂購日食團紀念品的朋友6月中會通知各位領取辦法。

在此鳴謝所有支持今次義賣活動的捐款者及工作人員。特別鳴謝捐出書籍的可觀天文中心、鍾偉強、楊志雄及劉佳能會長。